Bugun...


Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı ve Çocuk Şenliği Çamlıca Camii’nde Düzenlendi
Tarih: 06-08-2023 10:55:53 Güncelleme: 06-08-2023 10:55:53 + -


Üsküdar Belediyesi olarak Üsküdar Kaymakamlığı ve Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı ve Çocuk Şenliği Çamlıca Camii’nde gerçekleşti.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2023 10:55

Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı ve Çocuk Şenliği Çamlıca Camii’nde Düzenlendi

Çamlıca Camii Avlusunda Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Başlayan Programa, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve Üsküdar'da Bulunan Kur’an Kursu Öğrencileri ile Aileleri Katılım Sağladı.

Programda Konuşan Başkanımız Hilmi Türkmen, “Çocuklarımız gibi bizler de çok mutluyuz. Çocuklarımız yaklaşık 6 hafta boyunca burada seviyelerine göre dini bilgiler öğrendiler. Namaz surelerini, abdest almasını, namaz kılmasını öğrendiler. Çocuklarımızın bu yaşlardan itibaren bunları öğrenmeleri lazım. İlerleyen yıllarda çocuklarımızı dini eğitim veren okullara göndermeyeceksek bu kurslar daha çok kıymetli. Çocuklarımızın bugün burada öğrendikleri, yetişkinlik döneminde çok kıymetli hale gelecek. Ben anne ve babalara teşekkür ediyorum.” dedi.

Katılımın Yoğun Olduğu Programda, Çamlıca Camii Avlusunda Kurulan Şişme Oyun Parkları ve Oyun Alanları İle Çocuklar Aileleri ve Arkadaşlarıyla Birlikte Keyifli Zaman Geçirdi. Başkanımız Hilmi Türkmen Çocuklarla Hatıra Fotoğrafı Çektirdi.




Bu haber 265 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI