Bugun...


Estedore Beauty Palace Kurtköy Şubesi Açıldı
Tarih: 19-08-2023 23:17:19 Güncelleme: 21-08-2023 13:31:19 + -


Çok sayıda davetlinin katılımıyla açılış töreni yapılan Estedore Beauty Palace Kurtköy Şubesi, hizmet vermeye başladı. Açılış kurdelesinin kesilmesiyle birlikte büyük bir coşku yaşanan açılış töreninde, davetliler işletme yöneticilerini tebrik ettiler.

facebook-paylas
Tarih: 19-08-2023 23:17

Estedore Beauty Palace Kurtköy Şubesi Açıldı

Sektördeki 15 yıllık tecrübesiyle, 4 yıl önce kurulan Estedore Beauty Palace, Pendik Kurtköy’deki yeni şubesiyle hizmet vermeye başladı. Güzellik merkezi anlayışına yeni bir soluk getirmek, kusursuz müşteri memnuniyetini esas alarak yenilikçi, pozitif ve memnuniyet odaklı çalışmalar yürüten Estedore Beauty Palace, 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü kapılarını Kurtköy’de açtı.

Cumhuriyet Bulvarı Portekiz Sitesi No:14/H Yenişehir-Pendik/İstanbul adresinde açılan Estedore Beauty Palace, Pendik Kurtköy'de güzellik hizmetlerine yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Estedore Beauty Palace Marka Sahibi Doğan Demir ve Estedore Beauty Palace Kurköy Şubesi Franchise Ortağı Gülnur Taştan, “Tüm şubelerinde güzellik ve estetiğe önem veren, günümüz hijyen ve sağlık kurallarına en uygun hizmetleri sunan Estedore Beauty Palace şimdi Kurtköy'de açıldı. Her geçen gün büyüyen ailemiz ile bir araya gelmek isteyenleri şubelerimize bekliyoruz.” dediler.

Şubelerde yapılan işlemlerden söz eden Doğan Demir, “Epilasyon, cilt bakımı, zayıflama, kaş ve dudak renklendirme, tırnak işlemleri gibi birçok güzellik işlemleri yapabiliyoruz. Kurumsal bir mimari, iyi bir uzman, steril bir ortamın yanı sıra bir işlemin kalitesini kullanılan ürünler de belirliyor. Bu nedenle müşterilerimiz ile buluşturacağımız dermokozmetik markamız HilloraCosmetics şubelerimizde yerini aldı. Bu bağlamda markamız bünyesinde yüz ve vücut kremleri, serumlar, cilt bakım ürünleri saç ve sakal ürünleri ve bitkisel çaylar yer almaktadır. Ürünlerimiz, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Yıllardır sektörün içerisinde olduğumuz için zaten köklü ve müşterilerimizin güvenini kazanmış bir firmayız." dedi.

Firmada ki yeniliklere anında ulaşmak için aşağıda ki adresleri ziyaret edebilirsiniz...

@estedore_tr
@dogandemir77




Bu haber 493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI