Bugun...


Güneri Pendik'e Talip
Tarih: 09-08-2023 16:45:37 Güncelleme: 09-08-2023 16:45:37 + -


CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi olan Niyazi Güneri CHP Pendik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2023 16:45

Güneri Pendik'e Talip

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda yoğun katılımla gerçekleşen adaylık açıklamasında konuşan Niyazi Güneri, İlçe Başkanı seçilmesi durumunda Pendik Belediyesi'nin kazanılması için örgütüyle birlikte mücadele edeceklerini ifade etti.

Niyazi Güneri, adaylık açıklamasında CHP'deki eksikliklerin giderilmesinin, parti içinde küstürülmüş üyelerin kazanılması ve liyakatın öne çıktığı bir yönetim sisteminin benimsenmesi gibi sebeplerle aday olduğunu ifade etti. Hemşehricilik, feodal ilişkiler ve adam kayırmacılığı yerine, yerel ve genel düzeyde iktidar için çalışacaklarını vurguladı. Aday tanıtım toplantısına CHP Pendik İlçe Başkanı Bayram Bekar, 22. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Kemal Kumkumoğlu, iş insanı Mehmet Salih Usta, STK temsilcileri, meclis üyeleri ve birçok delege ile üye katıldı.

 

1965 doğumlu olan Niyazi Güneri, Sivas Divriği doğumludur ve 1983 yılından bu yana Pendik ilçesinde ikamet etmektedir. Evli olan Güneri, üç çocuk babasıdır. Özel bir otomotiv ve beyaz eşya firmasının yetkili bayiliğini yürütmektedir. Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Divriği Sanayi ve İş İnsanları Derneği (DİVİSİAD)'nın kurucu başkanı olarak görev aldı ve iki dönem başkanlık yapmıştır. Tüketici ve üretici haklarını korumak amacıyla kurulan DİVKOOP Kooperatifinin de kurucu üyesidir. Aynı zamanda Mengücek Vakfı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Niyazi Güneri, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Delegeliği ve 36. Olağan Kurultay Delegelikleri gibi görevlerde bulunmuştur. 2019 Yerel Seçimleri'nde Pendik Belediyesi CHP Meclis Üyeliği pozisyonuna seçilmiş ve aynı zamanda Pendik Belediyesi CHP Meclis Grup Başkanvekili olarak da atanmıştır.




Bu haber 377 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI