Bugun...


Üsküdarlı Gençlerimiz Doğa Kampında Doyasıya Eğlendi
Tarih: 18-08-2023 11:57:11 Güncelleme: 18-08-2023 11:57:11 + -


Üsküdar Belediyesi olarak Edirne-Keşan Gökçetepe Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdiğimiz Doğa Kampı’na gençlerimiz yoğun katılım sağladı.

facebook-paylas
Tarih: 18-08-2023 11:57

Üsküdarlı Gençlerimiz Doğa Kampında Doyasıya Eğlendi

14-20 yaş aralığındaki gençlerimiz için düzenlenen kampa 7-11 Ağustos tarihleri arasında kız öğrencilerimiz; 11-15 Ağustos tarihleri arasında erkek öğrencilerimiz katılarak doğal ortamın tadını çıkardılar. 1500 kişi kapasiteli kamp alanında kıl çadırlarda konaklayan öğrencilerimiz, dünyanın kendi kendini temizleyerek her zaman berrak kalan sayılı körfezlerinden biri olan Saroz Körfezi’nde, mavi ve yeşilin birleştiği doğal güzellikte yüzerek senenin yorgunluğunu atma fırsatını elde ettiler.

Aynı zamanda macera parkurunun içerisinde bulunan tırmanma parkuru, atıcılık, okçuluk, balta atışı, havalı tüfek, survivor (ip) parkuru, düğüm istasyonu, zipline ve ekip ruhunun yansıtıldığı canlı langırt, futbol, voleybol, basketbol gibi sportif faaliyetlerle eğlenceli vakit geçirdiler. Akşamları düzenlenen amfi programları öncesinde sandalye kapmaca, kelime oyunu, nesne bulma gibi heyecanlı oyunlarla eğlenen öğrenciler sonrasında ise sahnemize konuk olan misafirlerimizin tecrübelerinden istifade ettikleri sohbetlere katıldılar.

Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen kampı ziyaret ederek öğrencilerle doğal ortamda vakit geçirme imkânı bularak gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.




Bu haber 335 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI