Bugun...


Sancaktepe'de Muharrem Ayında Aşure Bereketi
Tarih: 02-08-2023 14:43:59 Güncelleme: 02-08-2023 14:43:59 + -


Sancaktepe Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla 10 bin kişilik aşure dağıttı. Samandıra Meydanı, Yenidoğan Meydanı, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi önünde dağıtılan aşureye vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

facebook-paylas
Tarih: 02-08-2023 14:43

Sancaktepe'de Muharrem Ayında Aşure Bereketi

İlk olarak Samandıra Meydanı'nda başlayan aşure dağıtımına Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ile çok sayıda vatandaş katıldı. Ay yıldız Türk bayrağı ile süslenen aşure kazanın başına geçen Başkan Av. Şeyma Döğücü Sancaktepe'de yaşayan vatandaşlara aşure dağıttı. Samandıra Meydanı'nın ardından sırası ile Yenidoğan Meydan, Sarıgazi Demokrasi Caddesi ve Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde gerçekleşen aşure dağırımında vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

"Bu bizim İçin sevgi, kardeşlik, emek ve bir arada yaşamak demek"

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, "Bugün mübarek günleri idrak ettik; muharrem ayının 12'nci günündeyiz ve her sene olduğu gibi bu sene de aşuremizi dağıtmaya başladık. Sancaktepe'nin 4 meydanında hazırladığımız ve pişirdiğimiz aşureleri hemşehrilerimizle buluşturduk. Bu bizim için sevgi, kardeşlik, emek ve bir arada yaşamak demek. Allah hayırlı ve bereketli eylesin, ibadetlerimizi kabul etsin; yiyenlere de şifa olsun" şeklinde konuştu. 




Bu haber 326 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI