Menü Gorus Haber Gazetesi
Tarih: 18.09.2023 21:04
Başkan Kaya ve Yönetiminden Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Başkan Kaya ve Yönetiminden Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya şunları dile getirdi.

Kaya " 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize eğitim vermek için gece gündüz çalışan, emek veren öğretmenlerimize sizlerin nezdinde çok teşekkür ediyorum" dedi.

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ise " Bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın geleceğini bizlere emanet eden velilerimize ve onların geleceği için çalışan tüm öğretmenlerimize ben de sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz ayaklarınıza sağlık" dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —