Bugun...


İBB'den Skandal
Tarih: 12-08-2023 14:17:50 Güncelleme: 12-08-2023 14:17:50 + -


İBB’nin Kartal Soğanlıkta yapımına başladığı Taksi ve Dolmuşlara Özel Araç ve Egzoz Muayene İstasyonunun çevre sakinleri tarafından reddedilmesine karşın inşaat çalışmalarının başlaması vatandaşların tepkisine neden oldu.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2023 14:17

İBB'den Skandal

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle’de bulunan ve bugüne kadar otopark alanı olarak kullanılan arazinin İBB tarafından Araç ve Egzoz Muayene İstasyonuna dönüştürülmek istenmesi çevre sakinlerini ve hemen yanında bulunan Burak Bora Anadolu Lisesi öğrencileri ile velilerini harekete geçirdi. Konuya ilişkin şikayetlerini defalarca kez değişik birimlere yapmalarına rağmen istasyonun yapımı için iş makinelerinin çalışmaya başlamasına engel olamadılar. Vatandaşlar çevre kirliliğine ve özellikle yoğun hava kirliliğine neden olacak olan istasyonun yapımının derhal durdurulması ve projeden vazgeçilmesini talep ediyorlar. Konuya ilişkin Kartal Belediyesi yetkililerine de ulaşan çevre sakinlerinin Kartal Belediye Başkan yardımcısı Bayram Ali Baştan’ın da konudan habersiz olduğunu, bu yüzden çalışmaların devam ettiğini iddia ediyorlar.
Bu tür işletmelerin şehir dışlarına yapılması gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar, yerleşim yerlerinin fazla olduğu ve Okula yakınlığıyla bilinen Kartal’ın merkezinde yer alan bir bölgenin istasyon için neden seçildiğini ise merak ettiklerini belirttiler.




Bu haber 1127 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI