Tarih: 11.12.2023 14:22

Vural Dağtekin Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Atalar MTAL Lisesi Okul Müdürü Ahmet Tamer Kamber’in öncülüğünde “Dünya İnsan Hakları Günü” için de bir seminer düzenlendi. Seminerin konuğu Gazeteci Yazar Vural Dağtekin ve Gazeteci Yaprak Kaplan oldu.

Başarılı öğretmen Tamer Kamber’in okulun donanımı ve öğrencilerin gelişimi için verdiği çaba yalnızca öğrencilerin değil üst düzey yöneticilerin de dikkatinden kaçmıyor. Geçtiğimiz hafta Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den ödül alan Tamer Kamber çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Dünya İnsan Hakları Günü’nde seminer düzenleyen Kamber; “Öğrencilerimizin her konuda yetişmesini istiyoruz. Yalnızca öğretimi değil, eğitimi yanı sıra kişisel gelişimi de önemsiyoruz” dedi. Öğretmen bir babanın çocuğu olduğunu belirten Kamber, ara elaman değil aranana elamanlar yetiştiriyoruz. Ülkemizin geleceği ve istihdam için oldukça önemli bir nesil yetiştiriyoruz” dedi.

Gazeteci Yazar Vural Dağtekin ve Gazeteci Yaprak Kaplan; seminer salonunda öğrencilerle bir araya geldi. Usta kalem Vural Dağtekin, Gazze’de yapılan katliama değindi, insan haklarının nasıl yerle bir edildiğini çeşitli örneklerle öğrencilere anlattı. İnsan Haklarının yanı sıra Kadın haklarını, çocuk haklarını ve hak ihlallerini de öğrencilerle paylaştı.

Seminer sonunda Vural Dağtekin’e ve Yaprak Kaplan’a plaket takdim edildi. Seminer çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —