• BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,52% 0,07
  • EURO

    49,55% -0,06
  • GRAM ALTIN

    5743,85% -0,15
  • Ç. ALTIN

    9322,75% 0,27

Erbakan’dan Kartal’a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

SİYASET 13.06.2023 13:46:41 459 0
Erbakan’dan Kartal’a Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Kartal ilçe başkanlığını ziyareti sırasında kısa bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Erbakan’dan önce söz alan Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk  “Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın ilçemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaret için kendisine çok teşekkür ediyoruz. İlçe olarak Milli Görüş çizgisinden ayrılmadan gece gündüz yılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Siz değerli basın mensuplarımıza çalışmalarımızda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


 Şavluk’un konuşmasının ardından söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan şunları dile getirdi.

Milli Görüş Yeniden Mecliste

Erbakan “ 14 Mayıs seçimlerinde 21 sene sonra Milli Görüş yeniden meclise girmeyi başardı. Yeniden Refah Partisi olarak genel seçimlerde %3 gibi bir oy alarak meclise 5 milletvekili yollamak nasip oldu. Milli Görüşü yeniden meclise taşıyan aziz milletimize çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkürümü de partimizin değerli üyeleri ve teşkilatlarına etmekten gurur duyuyorum. Azimli ve dirayetli çalışmalar sonucunda bu seçimlerden alnımızın akı ile çıktık.

Seçimin Kazananı Yeniden Refah Olmuştur

28. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisine, Cumhurbaşkanımıza ve yeni kabine üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Az evvel belirttiğim gibi 4 buçuk sene gibi kısa bir süre içerisinde rakiplerimizden daha kısıtlı imkanlarımıza rağmen genel seçimlerin kazananı Yeniden Refah Partisi olmuştur. Türkiye’de artık kimsenin görmezden gelemeyeceği Yeniden Refah Partisi gerçeğidir.

Halkımıza Bizleri Meclise Taşıdığı İçin Teşekkür Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki belirleyici rolü partimiz açısından son derece önemlidir. Milletvekili çıkardığımız İstanbul, Kocaeli ve Konya seçmenlerimize ayrıca çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de %7 barajını aşmamızı sağlayan Karabük, Kütahya, Bingöl ve Malatya’da ki halkımıza da çok teşekkür ediyorum.

Seçimin Kaybedeni Cumhuriyet Halk Partisi Olmuştur

Seçimin kazanını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenide Refah Partisidir. Bu seçimin kaybedeni ise Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Kendisi sadece Cumhurbaşkanı olmak istediği için oyları sıfıra yakın olan 4 partiye dağıtarak 2 grup kuracak kadar sayıda 40 milletvekilini dağıtmıştır.

Seçimin bir diğer kaybedeni ise HDP ve Yeşil Sol Partidir. %11 olan oyları 3 puan gerileyerek %8’ e gerilemiştir. Seçimin kaybedeni 7’li masadır. Bütün çabalara rağmen milletimiz kendilerine teveccüh göstermemiştir. 7 masada bulunan 4-5 partinin oyları neredeyse sıfır olarak seçime damga vurmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisinin oyu %23’ten %25’e çıkması göstermiştir ki bu 4 partinin oyu %1,5 puan bile zor oluyor. Başka açıdan düşündüğümüz zaman kendi genel başkanını aday yapan bir partinin kendi puanı olasılığı yüksektir ve bu şunu ifade ediyor ki 4 partinin aslında katkısı sıfır puandır.

Kurnazlıkla Seçim Kazananlar

Sıfır puan katkıyla büyük kurnazlık yaparak 38 milletvekili çıkarmışlardır. Ancak her zaman söylediğimiz gibi politik kurnazlıklar üzerine inşa edilen binalar çökmeye mahkumdur. Yani milletin seçtiği ekiple yola çıkmazsanız kurnazlıkla elde ettiğiniz başarılarla bir yere varamazsınız.

Bu seçimin diğer bir sonucu ise Cumhuriyet Halk Partisi ne yaparsa yapsın %25’ten yukarı çıkamayacağı gerçeğidir. 21 senede yıpranmış bir iktidarın kendi genel başkanlarını Cumhurbaşkanı adayı yapmaları bile bu sonucu değiştiremedi. Diğer taraftan Yeniden Refah Partimizin ise Türkiye’nin hızla büyüyen partisi olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır. Üye kayıtlarımıza bakarak söylemiş olduğumuz partimizin giderek büyüdüğünü seçim sonuçları ile kanıtlamış olduk. 4 buçuk senede sıfırdan başlayıp bütün imkansızlıklara rağmen 1 milyon 529 bin oy alarak Yeniden Refah Partisi meclise girmeye hak kazandı.

2024 Yerel Seçimleri İçin Çalışmaya Başladık

Yeniden Refah Partisi olarak bu seçimlerde almış olduğu sonuçlar neticesinde 9 ay sonra gerçekleştirilecek olan 2024 yerel seçimlerinde daha da yukarıya taşıyacağımıza inancım tamdır. Teşkilatlarımız genel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarı sonrasında çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. 2024 seçimlerinde yükselteceğimiz çıtayı 2028 seçimlerinde iktidarla süsleyeceğimize inanıyor hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kahvaltı programına Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nevzat Şavluk ve Yönetimi, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Adayları Mehmet Kılınçkaya,Halil Key ve Davut Güloğlu ve yerel basını katıldı. 

Gönülden Esintiler 2 Karma Resim Sergisinin Açılışı Gerçekleştirildi

BEYLİKDÜZÜ’NDE 3 ARALIK ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ANLAMLI BULUŞMA

İBB VE KARTAL BELEDİYESİ İŞ BİRLİĞİYLE İLÇEYE YAKLAŞIK 30 BİN METREKARE YENİ YEŞİL ALAN KAZANDIRILIYOR

Niloya Engelleri Kaldırıyor, İşaret Diliyle Minik Kalplere Dokunuyor

Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Grup Flakes Konseri

2025 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Kartal’da ‘Depremi tanımak, depremle yaşamak’ Paneli Gerçekleşti

Kartal’da Dünya Engelliler Günü’ne Özel: ‘Engelsiz GastroFest Mutfak Atölyesi’

Kartal’da “Aydınlığa Açılan Pencere: Vedat Günyol Paneli” Gerçekleşti

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELEDE BEYLİKDÜZÜ’NDE BİRLİK VE DAYANIŞMA

Kartal Belediyesi’nden Kreş Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Taraması

GÖRÜŞ HABER 20 YAŞINDA

Avukat Ali Şen Son Yolculuğuna Uğurlandı

Depremi Tanımak, Depremle Yaşamak

BEYLİKDÜZÜ GÜNE YOGAYLA BAŞLADI

İlham Veren Kadınlar

Kartal Belediyesi’nden 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Okullara Anlamlı Ziyaret

MODELLERİYLE ZAMANA MEYDAN OKUYAN GEMİLER TUZLA’DA SERGİLENİYOR

4 BİNİ AŞKIN FİDAN ÖĞRETMENLER İÇİN TOPRAKLA BULUŞTU

24 Kasım Öğretmenler Günü Kartal’da Kutlandı

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Gününe Özel Türkü Ziyafeti

BABÜROĞLU ATATÜRK VE CUMHURİYET’İ ANLATTI

AMCA YEĞENİNİ SİLAHLA YARALADI

BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL’DEN HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ZİYARET

DENİZCİ TUZLA PLATFORMU BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AHMET CİN İBB MECLİSİ’NDE KONUŞTU

7’DEN 70’E HERKES FİDAN DİKTİ

Taha Akgül Caddesi Parkı Hizmete Girdi

Bir Kitap, Bir Dostluk

BEYLİKDÜZÜ’NÜN ÇOCUKLARI SANDIK BAŞINA GİTTİ

Yükleniyor

Umre ziyaretleri için 4 yeni rota

İsrailli bakanın Mescid-i Aksa baskınına Dışişleri'nden sert tepki: Kabul edilemez

ABD bu hamburgeri konuşuyor! Havyar ve yenilebilir altının bulunduğu hamburgerin fiyatı tam 14 bin TL

Arap ülkeleri, İsrail'in Mescid-i Aksa baskınına tepki gösterdi

AK Parti'den 2. tur için hummalı çalışma! Yurt dışındaki oy kullanımı rekora gidiyor

Yunanistan'da 4 Türk aday milletvekili seçildi

Portekiz'deki orman yangınlarında ölü sayısı yükseldi

Trump'tan 'yeni İran stratejisi' açıklaması

Katalonya’ya perşembeye kadar süre

DUnyanın en genç lideri olacak

GÖRÜŞ HABER 20 YAŞINDA

‘Kare Kare İstanbul’ Sergisi Maltepe’de

SANAT GÜNEŞİMİZ BODRUM’DA VE BURSA’DA ANILACAK

EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMAZ

Nuri Sesigüzel'in cenazesinde büyük ayıp! Mahmut Tuncer 20 TL isteyen kişiye 'Yüzsüz müsün?' diyerek karşılık verdi

Üç telli çalan saz ustası Durmuş Yıldırım, 91 yaşında hayatını kaybetti

Cannes Film Festivali'ne giden Hande Erçel, süper mini elbisesiyle çömelerek poz verdi

Cannes Film Festivali'nde dakikalarca ayakta alkışlanan Merve Dizdar, Türkiye'ye dönüşte uçağa alınmadı

Yalı Çapkını'nda ayrılacağı konuşulan Şerif Sezer, dizinin hesabını takipten çıkardı

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, ABD'ye yerleşti

Avukat Ali Şen Son Yolculuğuna Uğurlandı

ANAHTAR PARTİ’DEN ANLAMLI ADIM

HAKAN ÜNLÜLER KOROSU BAYRAMDA SAHNEDE

BİRGAD BİR İLKE İMZA ATTI

ELÇİ ‘NİN TORUNU SEYİT TAHA ELÇİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

KADRİ ATEŞ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

AVUKAT KADRİ ATEŞ VEFAT ETTİ

Kartal Belediyesi Memur Personelinin Sosyal Denge Tazminatları Ödenmiyor!

BAHÇELİ YAZYURDU DERNEĞİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ

İYİ PARTİ KARTAL’DAN BURSA ÇIKARTMASI

Tuzla’da 'Orman Benim' Kampanyası Kapsamında Mercan Park Temizlendi

O bölgede akıllı telefon kullanımı yasaklandı

KÂĞITHANE’DE YENİ GÖKMENLER YETİŞİYOR

ÇOCUKLAR AKIL VE ZEKA ATÖLYELERİNDE BULUŞTU

KARBON AYAK İZİ İÇİN ENERJİ İZLEME VE YÖNETME GEREKİYOR

Artık Şirketlerde Kağıt İsrafına Son

Yandex Mobil Yenilendi

Kale’den Lüks Kartlı Kilit Serisi

Kolay İK ChatGPT ile Entegre, Çalışan Esenliği Chatbot’u Geliştirdi

Damla Sulama Yöntemiyle Toprakta Yeşeren Hayat

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8