-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,96% 0,03
-
GRAM ALTIN
7310,54% -0,35
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Başkandan Halk Ve Esnaf Ziyaretleri
Göreve başladığı andan itibaren halkla iç içe olan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, her hafta bir mahallede düzenlenen “Halkın Günü” buluşmalarında vatandaşları dinlemeye ve sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor.
Sokak sokak, cadde cadde dolaşarak ziyaretlerini sürdüren Başkan Çerkez, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde Çekmeköylülerin istek ve taleplerini tek tek not alarak çözüme kavuşturuyor.
HEP BİRLİKTE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
Hafta sonunda Taşdelen Turgut Özal Caddesi esnafını, Ömerli ve Sırapınar mahallelerinde ise vatandaşları ziyaret eden Başkan Çerkez, şu açıklamalarda bulundu: “Komşularımızın istekleri bizim önceliğimizdir. Halkın Günü buluşmalarında mahalle mahalle dolaşarak talepleri alıyoruz. Ancak bu toplantılara katılamayan vatandaşlarımızı ve esnafımızı da yerinde ziyaret ederek taleplerini dinliyoruz. Hedefimiz güler yüzlü bir Çekmeköy. Bu hedef doğrultusunda tüm komşularımızın ihtiyaçlarına cevap verecek projeler üreterek ilçemizin çağı yakalamasını ve sorunsuz bir şekilde geleceğe bakmasını istiyoruz. Ekibimizle sahadayız. Hep birlikte güzel günler göreceğiz.”
HİZMET BİRİMLERİNDE İNCELEME
Ziyaretlerinin ardından hafta sonu mesaisinde olan belediye ekiplerini ve hizmet birimlerini de denetleyen Başkan Çerkez; kütüphaneler, kademe binası, temizlik işleri hizmet binası, kültür merkezleri, zabıta karakolu, demir ve ahşap atölyesi gibi çeşitli hizmet birimlerinde belediye personeli ile buluşup çalışmalar hakkında bilgi aldı.
1877 ALEMDAĞ MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP ETTİ
Çekmeköy’ü 1. Amatör Lig 13. Grup’ta temsil eden ve ligin bitimine iki hafta kala bir üst lig olan Süper Amatör Lig’e yükselmek için mücadele veren 1877 Alemdağspor’un maçını tribünden takip eden Başkan Çerkez, şu ifadeleri kullandı: “Tribünleri dolduran komşularımıza, 1877 Alemdağ’a gönül veren mahalle sakinlerimize, kulüp yöneticilerimize ve futbolcularımıza gösterdikleri birlik ve özveri için teşekkür ediyorum. Yönetim ve mahalle halkı kenetlenmiş durumda. Yolun sonu şampiyonluk olsun!” dedi.

Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA İFTARI
Yükleniyor



