-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
İETT HEYETİNDEN BEYLİKDÜZÜ’NE ZİYARET
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT heyeti ile biraya gelerek ilçedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT heyeti ile biraya gelerek ilçedeki toplu ulaşım faaliyetlerini, yeni talepleri ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Beylikdüzü’nün 400 bini aşan nüfusuyla İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri haline geldiğini hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Seferlerin artırılması, araçların büyütülmesi, yeni hatlar açılması konusunda taleplerimiz var. Bu konuda çalışmaların olduğunu da biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalar tamamlanarak ulaşım, vatandaşlarımızın sorunlarından biri olmaktan çıkacaktır. Biz de bu konularda İETT’ye gerekli destekleri vereceğiz” diye konuştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT yetkilileri ile biraya gelerek ilçedeki ulaşım faaliyetlerinin artırılması konusunda çözümleri değerlendirdi. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen İETT İlçe Belediyeleri Buluşmalarına Başkan Çalık’ın yanı sıra meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile İETT Genel Müdürü İrfan Demet, İETT Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, Koordinatör Sinan Öztürk ile İETT'nin farklı birimlerinden ilgili tüm yöneticiler katıldı. İlçedeki ulaşıma dair son durumun değerlendirildiği toplantıda talepleri dinleyen İETT yetkilileri çözüm önerilerini de sundu. İlçedeki ulaşım faaliyetlerinin vatandaşlardan gelen talepler üzerine artırılacağını ifade eden İETT Genel Müdürü İrfan Demet, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
“Ulaşım sorun olmaktan çıkacak”
Beylikdüzü’nün 400 bini aşan nüfusuyla İstanbul’un en önemli ilçelerinden biri haline geldiğini hatırlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Seferlerin artırılması, araçların büyütülmesi, yeni hatlar açılması konusunda taleplerimiz var. Bu konuda çalışmaların olduğunu da biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu çalışmalar tamamlanarak ulaşım, vatandaşlarımızın sorunlarından biri olmaktan çıkacaktır. Biz de bu konularda İETT’ye gerekli destekleri vereceğiz” diye konuştu.

İYİ PARTİ KARTAL’DA BAYRAMLAŞMA
ÖMER İÇMELİ’NİN ACI GÜNÜ
CHP PENDİK PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI
RAMAZAN BAYRAMI’NDA MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ RİNG SEFERİ
Ramazan Dayanışma, Paylaşma ve Komşuluk Bağlarının Güçlendiği Bir Ay
Başkan Gökhan Yüksel’den Ramazan Bayramı Mesajı
TUZLA’DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
3. GELENEKSEL ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SATRANÇ TURNUVASI’NDA HAMLELER KONUŞTU
Kartal Belediyesi’nden Afet Farkındalığı Çalışması
Ramazan Destekleri Tamamlandı
Kartal Belediyesi’nden Kadir Gecesi’nde Lokma ve Kandil Simidi İkramı
Merhum Meclis Üyesi Umut Daştan, Mezarı Başında Anıldı
Kartal’da 18 Mart’ta Çanakkale Şehitleri 111. Yılında Saygıyla Anıldı
PENDİK’TE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
CHP PENDİK SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI
BEYLİKDÜZÜ HAYIRLI İFTAR SOFRASI 11’İNCİ KEZ KURULDU
Kartal Belediyesi’nden İbadethanelerde Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışması
Gazeteciler Aile Ortamında İftarda Bir Araya Geldi
10. VEDAT GÜNYOL DENEME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
TUZLA BELEDİYESİ VE İBB İŞ BİRLİĞİNDE TRAFİĞİ RAHATLATACAK DÜZENLEME
BASINA TEŞEKKÜR VE "ORTAK AKIL" VURGUSU
Burak Bora Anadolu Lisesi’nden Bir Başarı Daha
TIP BAYRAMI’NDA SAĞLIK ÇALIŞANLARI AYNI SOFRADA BULUŞTU
Kartal Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı’nda Sağlık Emekçilerini Unutmadı
Kartal Belediyesi’nden Okullarda Afet Bilinci Eğitimi
BAKSM 32. İFSAK KISA FİLM FESTİVALİ’NE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR
Çorbada Bizim de Tuzumuz Var
ELÇİ’NİN İFTARINA YOĞUN İLGİ
PENDİK’TE MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKTI
Yükleniyor





