-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,09% 0,04
-
EURO
51,10% 0,23
-
GRAM ALTIN
7337,52% 0,03
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Şile’de Karadenizliler Şöleni
Şile Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Şile Nikâh Sarayı’nda düzenlenen Karadenizliler Gecesi, Karadeniz kültürüne gönül veren Şileli vatandaşları bir araya getirdi.
Şile’de Karadeniz Rüzgarı Esti
18 Ocak 2025 tarihli coşku dolu geceye, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, Belediye Meclis Üyeleri, Şile Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Çavdar, dernek yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, muhtarlar ve çok sayıda Karadenizli vatandaş katıldı. Gece boyunca Karadeniz’in eşsiz ezgilerini seslendiren sanatçı Zeki Uçkan, konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Etkinlikte, Karadeniz’e özgü lezzetler ve yöresel tatlar misafirlere ikram edildi. Katılımcılar keyif dolu anlar yaşadı.
“Bu Güzel Organizasyon İçin Dernek Başkanı Çavdar ve Yönetim Ekibine Teşekkürler.”
Etkinlikte konuşan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, “Şile Karadenizliler Derneği’nin düzenlediği bu anlamlı gecede, değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Bu güzel organizasyon için Dernek Başkanı Sayın Ali Çavdar ve yönetim ekibine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı. Başkanı Özgür Kabadayı, “Şile’de olan bütün dernekler gibi, Şile Karadenizliler Derneği’nin de yemeğinde buluştuk. Şile’de geç başlayıp çok hızlı ve verimli ilerleyen dernekleşme konusunda bütün derneklerimize, bütün hemşerilerimize Şile Belediyesi olarak, Belediye Başkanı Özgür Kabadayı olarak, destek vermekten onur ve gurur duyuyorum.” dedi.
Karadeniz’in Kültürel Mirası Şile’de Yaşatıldı
Şile Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Çavdar ise gecenin amacının Karadeniz kültürünü tanıtmak ve hemşeri dayanışmasını pekiştirmek olduğunu belirterek, katılım sağlayan tüm misafirlere teşekkür etti. Çavdar, “Birlikte güçlü olduğumuzun bilinciyle, kültürümüzü yaşatmaya ve dayanışmamızı artırmaya devam edeceğiz.” dedi.
Şile Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Karadenizliler Gecesi, hem kültürel değerlerin korunup tanıtılmasına hem de sosyal birlikteliğin pekişmesine katkı sağladı. Gece, tüm katılımcıların Karadeniz’in sıcacık atmosferinde bir araya geldiği unutulmaz bir buluşmaya sahne oldu.
Özel Ege Bilim Okulları’ndan Matematiği Sevdiren Atölye
Tuzla Belediyesi’nden Konaşlı TOKİ ve çevresine ücretsiz ring hizmeti
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN VEFA SOFRASI
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR
Kartal’da Sanat Rüzgârı: “Bıraktığımız İzler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
ATIK YAĞLAR EKONOMİYE KAZANDIRILIYOR
ÜLKÜ OCAKLARI İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN ÇALIK 355 GÜN SONRA İLK KEZ HÂKİM KARŞISINDA
SOKAKTA SAHADA SAHNEDE KADINLA GÜÇLENEN KENT
8 MART’TA ANLAMLI BULUŞMA
CHP PENDİK İHTİYAÇ SAHİBİ VE ENGELLİ BİREYLERLE İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
BAŞKAN VEKİLİ ERAY KARADENİZ, PERSONELİN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI
NAZAN ÖNCEL “YARINSIZ YARIN” İLE KÜÇÜKÇEKMECELİ KADINLARLA BULUŞTU
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
Pendik Belediyesi “Tekne Orucu” Geleneğini Sürdürüyor
ÇAYKARALILAR BAŞKANINI SEÇTİ
CHP PENDİK İFTARDA BULUŞTU
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
NİYAZİ GÜNERİ FATİH YAVAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
TUZLA RAMAZANDA TİYATROYA DOYUYOR
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYE BAŞKANI ÇALIK YENİDEN SİLİVRİ’YE SEVK EDİLDİ
BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLERE ELEKTRONİK ATIK EĞİTİMİ
10. Vedat Günyol Deneme Ödülünü “Gölgenin Rüyası” Kazandı
Kartal Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İçin Mülakatlar Tamamlandı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN AFETLERE KARŞI FARKINDALIK SEMİNERİ
KARTAL KAYMAKAMI YETİMLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Öğrencilere “Matematik Tamir Atölyesi”
28 Şubat’ın Yıl Dönümünde Pendik’te Anma, Sergi ve Tiyatro Programı
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE VEFA İFTARI
Yükleniyor



