Bugun...


Spor ve Eğlence Yaşam Vadisi’nde Buluştu
Tarih: 07-08-2023 12:39:15 Güncelleme: 07-08-2023 12:39:15 + -


Beylikdüzü Belediyesi’nin Decathlon iş birliğiyle düzenlediği Spor Festivali, ilçe halkını Yaşam Vadisi’nde bir araya getirdi. Her yaştan sporseverin farklı branşları deneyimleme imkânı bulduğu festivalde, yarışma ve turnuvaların yanı sıra atölye çalışmaları da yoğun ilgi gördü.

facebook-paylas
Tarih: 07-08-2023 12:39

Spor ve Eğlence Yaşam Vadisi’nde Buluştu

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün Decathlon iş birliğiyle düzenlediği Spor Festivali, Yaşam Vadisi’nde düzenlendi. Festival kapsamında kurulan alanlarda ilçe halkı; okçuluktan masa tenisine, futboldan badmintona kadar pek çok farklı spor branşını deneyimleme imkânı buldu. Çeşitli yarışma ve turnuvalarda tatlı bir rekabetin yaşandığı festivalde, dj performans ve zumba ile eğlence doruklara taşındı.  Spor branşları ile birlikte plank ve top sektirme gibi yarışmalarda dereceye girenler ödüllendirildi. Öte yandan festival boyunca bisiklet check-up atölyesi etkinliğinde, bisikletini getirenler ücretsiz olarak zincir bakımı, lastik hava basıncı ve genel kontrollerini yaptırma şansı yakaladı.

Gül: Sporu ve spora gönül veren herkesi desteklemeyi sürdüreceğiz

İlçe halkını spora teşvik edecek etkinliklerin artarak devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül, “Komşularımızın yoğun ilgi gösterdiği Spor Festivalimizi bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle gençler ve çocukların spor yapmalarına katkı sağlamak için bu tür etkinliklerin önemini biliyor, çalışmalarımızı da bu yönde şekillendiriyoruz. Sporu ve spora gönül veren herkesi desteklemeyi sürdüreceğiz. Dopdolu geçen etkinliğimizde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Bu haber 273 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI