Bugun...


Kerim Kaya Yerel Basınla Buluştu
Tarih: 19-08-2023 23:33:46 Güncelleme: 20-08-2023 11:43:46 + -


Pendik MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelmelerinin ardından yerel basın mensupları ile kahvaltılı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 19-08-2023 23:33

Kerim Kaya Yerel Basınla Buluştu

Pendik MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetim kurulu üyeleri göreve gelmelerinin ardından yerel basın mensupları ile kahvaltılı bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Çok sayıda gazetecinin bulunduğu kahvaltıya Pendik Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Güleç de eşlik etti

Kısa bir süre önce yapılan kongre ile yönetimini yenileyen Pendik MHP İlçe Başkanlığı yeni yönetim ile ilk kez basın karşısına çıktı.

Toplantıda Başkan Kerim Kaya, kısaca özgeçmişinden bahsederek uzun yıllar Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini severek yaptığını, şimdi ise MHP İlçe Başkanlığı görevine seçildiğini hatırlatarak, amacının bambaşka bir Milliyetçi Hareketin Pendik’te görülmesi ve vatandaşla iç içe olarak önümüzdeki yerel seçimlerde Pendik ve İstanbul’da oylarını artırmak olduğunu ifade etti.

Pendik MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya, MHP’nin yerel seçimlerde izleyeceği yolun genel merkezleri tarafından belirleneceğini ancak her türlü hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, Pendik’te vatandaşla daha sıcak ilişkiler kuracaklarını ve yeni bir yönetim olarak topyekûn sahada olacaklarını hatırlattı.

Gazetecilerle daha sık bir araya gelmeye özen göstereceklerini de sözlerine ekleyen Kerim Kaya, birlikte çalışarak ellerinden geleni ortaya koyacaklarını söyledi.

Kahvaltılı basın toplantısı daha sonra karşılıklı sohbet havasında sona erdi.

 




Bu haber 427 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI