Bugun...


Sarıyer'de Okulların Açılışına Hazırlık
Tarih: 15-08-2023 14:25:19 Güncelleme: 15-08-2023 14:25:19 + -


Sarıyer Belediyesi ilçedeki okulları 2023-2024 eğitim öğretim yılı için hazırlıyor. Toplamda 40 bin metrekare alanda boya çalışmasının yapıldığı okullarda ayrıca; tadilat, temizlik işleri, spor malzemesi temini, bilgi işlem gibi alanlarda da pek çok konuda destek sağlanıyor.

facebook-paylas
Tarih: 15-08-2023 14:25

Sarıyer'de Okulların Açılışına Hazırlık

Sarıyer ilçesindeki okullar Sarıyer Belediyesi’nin desteği ile yeni eğitim öğretim yılı için yenileniyor. Boya badanadan temizlik desteğine kadar birçok alanda okulların ihtiyaçlarını karşılayan belediye, “Çağdaş eğitim hep en üste tutulmalıdır” felsefesi ile çalışmalarına devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar ile aynı zamanda öğrencilerin yeni eğitim öğretim döneminde daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda eğitim almaları da sağlanmış oluyor. Çocukların daha iyi fiziki koşullarda eğitim almalarına olanak tanımak amacıyla çalışan Fen İşleri, Temizlik İşleri, İşletme ve İştirakler, Ulaşım Hizmetleri, Park ve Bahçeler ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü personelleri okullardan gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyor ve çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

BAŞKAN GENÇ YAPILAN ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Okullarda yapılan çalışmalar hakkında düzenli olarak bilgi alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; “Yerel yönetimlerin en önemli sorumlulukları arasında ilk sırayı tabi ki çocuklar almalıdır. Bizler bugün Sarıyer’i yönetirken aynı zamanda geleceğimizi de hazırlıyoruz. Bu nedenle bir yerel yönetici için eğitime verilen destek çalışmaları çok değerlidir. Bu süreçte emeği geçen bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğitim öğretim yılı boyunca da okullarımız neye ihtiyaç duyarsa yine yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim” dedi.




Bu haber 209 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI