Bugun...


Çocukların Neşesi Sokağa Taşındı
Tarih: 20-07-2023 10:36:24 Güncelleme: 20-07-2023 10:36:24 + -


Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sokakta daha çok zaman geçiren çocuklar için Kağıthane Belediyesi bir dizi etkinlik düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 20-07-2023 10:36

Çocukların Neşesi Sokağa Taşındı

Kağıthane'deki 19 mahallenin meydanları ile yerleşim sitelerinde çocuklar için birbirinden renkli yaz etkinlikleri düzenleniyor.

Kağıthane Belediyesi tarafından her gün farklı bir meydan ve site bahçesinde çocuklar için yarışma, konser ve gösteri etkinlikleri düzenlenerek; çocukların yazı en güzel şekilde yaşaması amaçlanıyor. Çocuklar ayrıca Nasredddin Hoca, Keloğlan, Hacivat- Karagöz tiplemeleriyle de eğlenceli vakit geçiriyor. Etkinliklerden çocuklar kadar anne ve babaların da memnun kaldığı gözlendi. Etkinliklerde ayrıca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır gibi ikramlar da ücretsiz olarak veriliyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, etkinliklere katılarak çocukların neşesine ortak oldu. Çocuklarla eğlenip şarkılar söyleyen Başkan Öztekin; '' Kağıthane Belediyesi olarak çocuklarımızın yazı en güzel şekilde hatırlamalarını istiyoruz. Hem eğlendiren hem de öğreten birçok etkinlik hazırladık. Her bir mahallede çocuk etkinlikleri düzenliyoruz. Ayrıca spor ve kültür merkezlerimizde bu yaz 20 bine yakın çocuğumuza 30 farklı branşta ücretsiz eğitimler veriyoruz. Spordan sanata, teknolojiden yabancı dile eğitimler alarak çocuklarımız bu yazı en verimli şekilde geçiriyor.'' dedi.




Bu haber 338 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI