Bugun...


Sancaktepe'de 120 Hak Sahibi, Uzun Bekleyişin Ardından Tapularına Kavuştu
Tarih: 15-08-2023 13:23:29 Güncelleme: 15-08-2023 13:23:29 + -


Sancaktepe Belediyesi, ilçedeki tapu sorunlarını çözme çabalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Abdurrahmangazi, Akpınar, Osmangazi, Veysel Karani, Safa mahallelerinde tapu sahibi olmayı bekleyen 120 vatandaş, düzenlenen özel bir törenle artık sahip oldukları tapularına kavuştu.

facebook-paylas
Tarih: 15-08-2023 13:23

Sancaktepe'de 120 Hak Sahibi, Uzun Bekleyişin Ardından Tapularına Kavuştu

120 Hak Sahibine Tapularını Vermek İçin Alsancak Park'ta Bir Araya Geldiler

11 Ağustos Cuma günü Sancaktepe'nin Mart Osmangazi Mahallesi Alsancak Park'ta düzenlenen bir törenle, 120 hak sahibi tapularına kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar ve tapu sahibi ailelerin katıldığı bu özel program, sorunun çözülmesiyle büyük bir mutlulukla sonuçlandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, konuşmasında görev süresi boyunca en büyük hedeflerinden birinin tapu sorunlarını ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı. Programda yaptığı konuşmada Döğücü, "Vatandaşlarımız ile özellikle Halk Günleri ve mahalle toplantıları sırasında bir araya gelerek tapu sorunlarına çözüm aradık. Bugün 120 tapunun daha hak sahiplerine teslim edilmesiyle gurur duyuyoruz. İlçemizdeki diğer bölgelerde de tapu ve mülkiyet sorunlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız tapu sorununu kökten çözmek ve herkesin kendi tapulu mülkünde yaşamasını sağlamaktır" şeklinde konuştu.

Tapu dağıtım töreninin ardından Başkan Döğücü, mülk sahiplerine tapularını teslim ederek bu mutlu anı paylaştı. Daha sonra Başkan Döğücü, "Mahalle Buluşmaları" etkinliği çerçevesinde Osmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.




Bu haber 175 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI