Bugun...


Başkan Yıldırım, Kur'an'a Gönül Veren 2 Bin Çocuğa Sertifikalarını Takdim Etti
Tarih: 09-08-2023 11:32:38 Güncelleme: 09-08-2023 11:32:38 + -


Ümraniye’de, yaz tatili boyunca Kur’an Kursunda eğitim gören 2 bin öğrenci, eğitimlerini tamamlayarak kapanış töreninde sertifikalarını Başkan İsmet Yıldırım’ın elinden aldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2023 11:32

Başkan Yıldırım, Kur'an'a Gönül Veren 2 Bin Çocuğa Sertifikalarını Takdim Etti

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ümraniye Müftülüğü işbirliğiyle düzenlediği Yaz Kur'an Kursu'yla çocuk ve gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağladı. Yoğun katılımla gerçekleşen kurs boyunca yüzlerce öğrenci Kur'an-ı Kerim, elifba, adabımuaşeret, akıl ve zekâ oyunları, el becerileri, siyer ve ilmihal gibi dersler aldı.

Toplam 6 hafta süren eğitimler, 14 farklı merkezde düzenlendi ve sonunda Ümraniye Belediye Meydanı'nda görkemli bir kapanış programıyla taçlandırıldı. Programa, 2 bin öğrenci ve aileleri katıldı. Kapanış programı Kur'an tilavetiyle başladı, ardından video gösterimi, şiirler ve ilahilerle devam etti. Program kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı ve misafirlere pamuk şeker ile patlamış mısır ikram edildi.

“Kurslarımızda yavrularımız, Allah’ın kelamını öğrenerek, ikrar ve idrak ettiler”

Yaz Kur’an kursu kapanış programında öğrencilerle bir araya gelerek onların heyecanına ortak olan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Kurslarımızda yavrularımız, Allah’ın kelamını öğrenerek, ikrar ve idrak ettiler. Güzel ahlak önce öğrenmekle olur. Bu vesileyle hayra hizmet edenler, ifa ettikleri kutsal vazifenin ecrini yalnızca Allah’tan umar. Bu işin de mükâfatı, Hakk’ın rızasıdır. Kur’an-ı Kerim eğitimi alarak başarı gösteren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 




Bu haber 343 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YEREL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI