Bugun...


Bazarkul ve Cihat Şiar Muhteşem Bir Düğünle Evlendi
Tarih: 01-08-2023 16:02:10 Güncelleme: 01-08-2023 16:19:10 + -


Gazetemiz Köşe Yazarı Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Akademisyeni Doç. Dr. Nurettin Akçakale’nin oğlu Cihat Şiar Akçakale muhteşem bir düğünle evlendi.

facebook-paylas
Tarih: 01-08-2023 16:02

Bazarkul ve Cihat Şiar Muhteşem Bir Düğünle Evlendi

Köşe Yazarımız Doç. Dr. Nurettin Akçakale’nin oğlu Cihat Şiar doktora eğitimi sırasında gönlünü Bazarkul Zholdybekov’a kaptırdı. İkili geçtiğimiz günlerde Gerede Elifim Resort Otel’de gerçekleşen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Düğün merasimine Kazakistan, Siirt, Bursa, İstanbul, Bolu, Sakarya, Yalova, Karabük, Ankara ve Kütahya’dan birçok davetli katıldı.

Düğünde kısa bir konuşma gerçekleştiren Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar şunları dile getirdi.

Allar “ bugün burada genç çiftimizin mutluluklarına ortak olmak ve sevinçlerini paylaşmak için bir araya geldik. Ben sizlerin huzurunda genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanından sonra mikrofona gelen Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Akademisyeni Doç. Dr. Nurettin Akçakale ise şunları dile getirdi.

Akçakale “ Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize dostlarımıza ve sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin yanında olamayıp mesajları ve çiçekleriyle düğünümüze renk katan AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül’e, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’e, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Adem Uçar ve Hüseyin Tozkoparan’a her iki aile adına çok teşekkür ediyoruz. Düğünümüze hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” dedi.

Davetliler arasında AK Parti Gerede İlçe Başkanı Mehmet Çongar, Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı Mustafa Çiçek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Önceki Dönem Belediye Başkanı Ömer Baygın, önceki dönem başkan yardımcısı Ali Kemal Atay, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Yahya Altunpak, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Bahadır Darı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Doç. Dr. Yunus Demirli ve Fırat Beştaş, Gerede Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Babayiğit, İş insanları Akif Allar,  Salih Özdemir, Ali Ayarkın, Cem Karacan, Yılmaz Erbaş, Hasan Hüseyin Ayan, Metin Apaydın, Mevlüt Çimen, Zekeriya Atmaca, Serhat Şen, Muhittin Apaydın, Mustafa Ünal, Soner Aktaş, Nurullah Dayı, M. Raşit Yurtsever, Y. Mimar Ömer Ayzit, Abdullah Beytekin, İzzettin Akçakale, Hüseyin Ayyıldız, Şakir Akdoğan, İlyas Ayyıldız, Uğur Sınkıl, Muzaffer Akçakale, Mehmet Akyıldız, Selim Nazikoğlu, Erdal Akyıldız, Şükrü Akçakale, Eren Kaplan, İdris Akçakale, Emrullah Peşen, Tekin Akçakale, Nurhat Önder, Nurettin Ayyıldız, Emrah Akyıldız, Alamettin İzgi, Oğuz Kalkay, Fethi Migal, Baransel Güler, Hasan Kaplan, Semih Burak, Osman Keskin, Kadir Durmaz, Ömer Yavuzyiğit ve sevenleri katıldı.

Bizde Görüş Haber Gazetesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 




Bu haber 2949 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI